Thursday, October 8, 2009

Skrota vänsterns privata TV bolag.

Statlig TV och Radio har kontrollerats av vänstern sedan Olof Palmes tid i regeringen. De har gjort ett bra jobb med att indoktrinera svenskarna under all dessa år. Reinfeldt's tillsättande av Eva Hamliton som chef för SVT gjorde ingen skillnad för vänsterextremisterna som trots hennes chefskap styr statlig TV och Radio.

Moderaterna ver inte hur valtränad och skolad vänstern är och hur de arbetar med sin propaganda. Istället för att försöka motverka dem eller hitta varje extremist så borde man lägga ner statlig media. Extremisterna har haft sina gyllene tider, de har har goda inkomster och en kravlös tillvaro, men det måste ta slut. Allt som krävts av politiska journalister och producenter är att de tillhör extremvänstern. En demokrati vars officiella mediaorgan strys av extremister som stoppar all kritik, insyn och debatt som inte godkänts av dem är inte en demokrati. Sverige har effektivt stoppat yttrandefriheten i media och statens inblanding i media är roten till det onda.

Skrota allt statlig inflytande så att en fri och öppen debatt om viktiga samhällsfrågor kan inledas.

Låt vänstern försöka söka jobb baserat på sina kvalifikationer istället för sin partitillhörighet, då slipper media få in dessa extremister och antidemokrater i sina lokaler. svd ab Exp

2 comments:

  1. Det är uppenbart att SVT och SR har ett vänsterpopulistisk perspektiv. De har fullständigt anammat det politiskt korrekta vänsterliberala synsättet. Detta märks tydligt när det dyker upp någon som inte passar in i denna världsbild, för då får dessa avvikare inte intervjuas oemotsagda utan det skall finnas en eller flera politiskt korrekta "sakkunniga" till hands för att lägga allt tillrätta. Ibland undrar jag om media i de kommunistiska diktaturerna kunde ha varit mera politiskt korrekta.

    ReplyDelete