Friday, April 3, 2009

Bli med i kampanjen för att stoppa all statlig media.

Statens Media har än en gång visar nya lågvattenmärken. Den senaste kampanjen som statlig media bedriver är en klart politiskt kampanj som riktar sig mot Sverigedemokraterna.

Statens media börjar i god tid innan EU-valet med en flera månder lång välplanerad och kostsam infiltration av Sverigedemokraterna. Tre statliga spioner utrustas med video och ljudinspelningsutrusting. De tre statligt anställda spionerna spelar in allt de ser och hör på debatter, möten och fester och i andra sammanhang. Det är ännu inte känt hur långt statens representanter gick, spelade de in privata miljöer där unga flickor klär om sig, i privata rum utanför det politiska livet? De hemliga inspelningarna var så omfattande att det finns ingen motsvarighet i svensk historia på vad som nu gjorts. 

Det kan till och med finnas en pervers koppling till inspelingarna som gjordes. Eftersom statens media aldrig behöver förklara sig och inte känner något ansvar så är det en hemlighet som bara deras ledning känner till.

Statens inblanding i det politiska livet har nu tagit groteska proportioner. Polisstater och diktaturer kan lära sig en hel del av hur svensk media agerar. Statens media är ett föredöme bland diktatorer och bananrepubliker. 

Nu är det er tur att göra vad som krävs. Om Sverige ska kunna kalla sig ett demokratiskt land med yttrandefrihet sa krävs det först att ALL STATLIG MEDIA FORSVINNER. 

Statens korrupta extremisterna måste avskedas, statlig media måste omedelbart avvecklas. 

Om det inte sker, sa fortsätter statens media att ta enskilda individer, partier, eller företag de inte gillar och smutskasta, ljuga och förstöra deras liv. 

Det är bara en tidsfråga innan de riktar sitt hat mot privata bloggare som är anonyma. Det är de enda som fritt (ännu) kritiserar media och polisstatsmetoderna. 

Statens media dominerar den svenska etern med sina bolag Sveriges Television SVT och Sveriges Radio SR. 

Statens inflytande i media slutar inte där.  Med presstödet så har de flesta stora tidningar gjorts beroende av statlig bidrag. För att få dess bidrag så tvingas pressen halla sig inom vissa ramar som regeringen/riksdag fastställt. Om man studerar dessa ramar så är det ganska generella, som att man tex "i artiklar måste bidra till mångfald". Men i själva verket så kan statliga tjänstemän avbryta presstödet när de tycker att en tidning inte längre skriver som regeringen vill.

Allt statlig inflytade på media måste upphöra. Statens kontroll och inflytande på hur media agerar och vad de skriver om är nästan diktatorisk. Det måste upphöra annars kan inte Sverige säga sig ha ytttrandefrihet och demokrati. Diktaturer har haft liknande, på ytan en fri press, men under ytan en dold kontrollmekanism av olika konstruktion som i realiteten gjort att diktaturen kontrollerar media. 

Den allt mer groteska kampanj som staten bedriver, nu senaste med Sveriges Radios program Kaliber är ett farligt exempel på hur statens journalister tänker. De anser att spionera på vissa partier med hemlig inspelingsutrustning och sedan välja urvalda segment som fritt publiceras är helt i sin ordning och att göra det strax innan ett val tycker de är helt i sin ordning. I Sverige löper de ingen risk att åtalas eller få sparken som de skulle få i andra mer demokratiska länder. 

Ingen kritik har hittats i massmedia, ingen tidning har kritiserat maffiametoderna. Det är det mest skrämmande med det som hänt. 

Vi som tittar på inser ju att de vill påverka valet, de vill styra politiken enligt sin egen vilja och vi inser att de har makt att ändra på valutgången beroende på hur deras reportage utformas. 

I USA fanns Watergate skandalen. Då var det det ett konkurrerande parti, republikanerna som bröt sig in i demokraternas partihögkvarter för att försöka hitta deras valstrategi. När det avslöjades så blev det dåtidens stora politiska skandal eftersom, förutom det oetiska att spionera på politiska motstandare, så begick man ett brott med att bryta sig in hos demokraterna för att nå sitt mål, för att hitta något de kunde använda i valet. 

Nu har statens journalister gjort något som är ännu värre, de har använt dold inspelningsutrustning för att spionera på ett parti de inte gillar med syftet att hitta något smutsigt som de kan sända i Radio och TV för att driva väljare ifrån partiet. 

Syftet med Watergate var samma som SR Kalibers syfte, att driva bort väljare från de som blev utsatta.  

Strategin skiljer sig från Watergate eftersom Watergate aldrig var tänkt att avslöjas offentligt, det skulle förbli en hemlighet. Man ville bara utnyttja information man hittade i sin valkampanj och inbrottet skulle förbli okant.  

Sverige behöver inga statliga journalister. De enda statstjänstemän vi behöver är de som sysslar med kritiska tjänster som samhället behöver, försvaret, posten, sjukvård, polis, domstolar och en administration. 

Statens journalister kanske har en känsla av att var GUD, de kan ändra pa landets politiska inriktningen utan att riskera kritik. Valstugereportaget 2002 gjorde det. Borgarpartierna, mest moderaterna smutskastades dagarna före valet och vänstern vann valet, den som tror att det var en tillfällighet är naiv.  

Alla statliga journalister måste omedelbart avskedas, statens mediabyggnader SVT , SR mfl. måste omedelbart tömmas på folk, och deras sändningar måste omedelbart stoppas. Presstödet måste upphöra. Media och journalistik måste vara helt oberoende från staten. 

Det ar vårt minimikrav som vi vill sprida till allmänhetens kännedom. Vi behöver er hjälp att sprida budskapet. 

Svensk politik och svenska valkampanjer måste kunna få bedrivas utan påverkan av statliga journalister och statlig media under tvivelaktig kontroll med suspekta och kriminella samarbetspartners.  
 
Hjälp oss sprida budskapet. En aktionsplan kommer att ta form, förhoppningsvis snabbt, medverka om ni känner er kallade. 

Statens mediabolags lokaler kommer förhoppningsvis ganska snart att se ut som på bilden, tomma och ödsliga. 

 DENNA KAMPANJ TAR INTE SLUT FORRAN VI UPPNÅTT VARA MÅL. Som Beastie Boys sade, "no sleep 'till Brooklyn.".  

1 comment:

  1. Polisstater och diktaturer kan Skoinlägg lära sig en hel del av hur svensk media agerar.

    ReplyDelete