Saturday, April 4, 2009

Statens media kräver att godkänna all musik. "Kaliberpartiet" förlorar mark.

Statens Media fortsätter med sin hetskampanj och propaganda mot Sverigedemokraterna. 

Trots att Sveriges Radio efter sitt första program redan har avfärdats och förlorat all sin trovärdighet så fortsätter de sin politiskt motiverade hatkampanj mot SD. SVT sade rent ut till SR chefen att "det här var inte mycket". 

Enligt dagens rapport fran Sveriges Radios hemsida skriver SR's Kaliber att SD medlemmar har lyssnat pa musik som inte kan har godkänts av Sverige Radio. SR har därmed utnämnt sig själva till statlig kvaliteteskontrollant och censurnazister. SR har inte godkänt bandet Fyrdung. Det kanske beror pa att Fyrdung skriver bla. följade i sina texter:
Politiker, journalister, korrumperade svin;
Avfallet av den ruttna demokratin

SR bevisar ännu en gång att hårdrockbandet Fyrdung har helt rätt. Politiker och journalister är korrumperade svin som ljuger, och driver sin personliga politik med yrket. Inte alla men ni vet vilka ni är.  Det finns inget rasistiskt i texterna, men journalister kanske betraktar sig som en högt stående ras som inte får kritiseras. Statens agenter vill att alla medborgare ska motivera varför de lyssnar på olika musikinslag.   

Andra journalister är inte bara det som Fyrung har anledning att beskriva, de är även mycket farliga för demokratin. De arbetar tillsammans med gatuterroristerna från Expo/Afa och försöker hemlighålla sitt samarbete. 

Men de har avslöjats och försöker tysta ner saken. SR vill bli sedda som offer och klagar på att deras kriminell agent som spionerade lämnade sin väska i sin hytt och hon kunde inte hitta den senare. 

Med korrupta olagliga metoder försöker statens media bolag påverka domstolen som lade ner fallet om stöld. Statlig media har kontaktat domaren flera gånger och försökt få domstolen att ta upp fallet trots att det är nedlagt. Det maste handla om ett osannorlikt djupt hat från journalisternas sida mot SD när de använder statens media och försöker tvinga en mediakänslig domare att gå emot domstolens beslut. De verkar inte vara oroliga att deras korrupta metoder avslöjas i media. 

Journalisterna håller tyst. Media undrar inte hur SR's trovärdighet går ihop med att de samarbetar med extremister vars enda uppgift i livet är att sabotera och förstöra SD med alla tänkbara metoder. 

SR's Klinghoffer låtsas som om det regnar och hoppas att ingen ska märka vilka hon samarbetar med. I SVT Gomorron så byter Kaliber bort Klinghoffer mot en liten dam i bruna kläder som heter Nina Glans. Glans ljuger sig igenom hela programmet men konfronteras inte av systern SVT producenten. Akesson undrar varför inga andra partier utsatts för liknande, Glans ljuger och säger att alla partier utsatts. Annu finns det inte en enda person på Kaliber talar sanning, alla ser ut att ha något skumt att dölja. 

Orsaken att Klinghoffer byttes bort mot Glans måste vara att SVT bjudit in Klinghoffers extremistkamrat fran Expo, Daniel Poohl. Helt omotiverat sitter en av landet värsta extremister och används av statens TV som kommentator.  Det skulle vara en oslagbar bild om Klinghoffer och hennes kamrat Poohl satt i TV soffan och försökte låtsas att de inte kände varannn. Den bilden kan man föreställa sig, hur pinsamt skulle det vara. Extremisterna Klinghoffer och Poohl som dedikerat sitt liv i en allians av hat mot SD är nu avslöjade men inte ännu konfronterade eftersom media samarbetar. Att demokratin blir lidande bryr de sig inte om, Fyrdungs text stämmer därför helt med verkligheten. Har Kaliberpartiet registrerat sig som parti ännu?  

De svenska lagarna samlar damm pa hyllor, nu kan den här lagen dammas av och användas. Men kommer statens media att bedriva hetsjakt på den domare som vågar ta upp fallet? Kommer SR och Expo skicka ut Afa att bränna ned domarens hem?

Brott mot medborgerlig frihet (BrB) 18:5

5 § Den som övar olaga tvång eller olaga hot med uppsåt att påverka den allmänna åsiktsbildningen eller inkräkta på handlingsfriheten inom politisk organisation eller yrkes- eller näringssammanslutning och därigenom sätter yttrande-, församlings- eller föreningsfriheten i fara, dömes för brott mot medborgerlig frihet till fängelse i högst sex år.

De genomkorrupta statliga SR Kaliber skryter med att ha fått en utmärkelse, av statlig media. De belönar sig själva och tror att det skulle ge dem någon slag trovärdighet mitt i en nationell skandal, de är verkligen korkade. 
  
Fyrdung har 100 % rätt, Politiker och journalister är korrumperade svin. SR och SVT har bevisat det. Därför måste all statlig media omedelbart avvecklas och politikerna måste motivera orsaken till att vi ska ha statliga journalister som samarbetar med extremister.  

svt ab svd dn svd ab

11 comments:

 1. Sluta gnäll, nazistjävel!

  ReplyDelete
 2. Lysande blogg inlägg, den här häxjakten drabbade först och främst Stasi Radio och inte SD. De som chockerades av månadens "nazist" skandal var just de som aldrig skulle ha röstat på SD hur som helst.

  ReplyDelete
 3. Haha! "... journalister är korrumperade svin."

  För att de lyckats spela in när SD gör bort sig? :)

  Vad löjliga ni SD:are är. Stå för er rasism och främlingsfientlighet istället. Fjantigt att försöka göra sig till sådär.

  ReplyDelete
 4. Anonymous 10:18:
  Klart ingen chockas över det här. De som inte redan visste att SD är främlingsfientliga och rasister är väldigt bakom flötet.

  ReplyDelete
 5. Tydligen en majoritet somvill ha ett nytt Sovjet á la Somalia. Nåväl, även detta land kommer att falla, på samma eller liknande sätt som det forna Sovjet. Tänk vad förvånade alla ska bli, tiden närmar sig, snart är samhällskollapsen ett faktum.

  ReplyDelete
 6. Roligt exempel på textrad du tar haha. Skulle det vara bättre på något sätt att ha ett parti i ledande roll som vill att demokratin elimineras? Det roligaste är att SD kommer förlora många av sina smyg-rasse väljare som inte vågar stå för sina åsikter. Nu vet de klart och tydligt vad de kommer att representera när de väljer SD.

  ReplyDelete
 7. anonym, 11:52
  SR/Expo spelade in 90 minuter. Det ar 5400 minuter, med 1 minut av skoj och pa sin hojd olampligt prat.

  Syster foretaget SVT sade att "det har var inte mycket ni har." 90 timmar och allt de hittar ar ett par skamt i stort sett. Ingen journalist skulle publicera sa tunt material. Bara extema SD hatare skulle forsoka gora en artikel av det, de ska inte kallas journlister och de ska inte vara statligt anstallada journalister. Ingen ska tvings betala skatt till den typen av antidemokrater. Utvecklingen mot ett massinvandringskaos likt Gaza leads av media.

  ReplyDelete
 8. Jag, Kalle008, kräver att få se texterna till de sånger man är så upprörd över.

  Eller är det helt enkelt som med båtresehistorien: den lilla skit man har lyckats hitta räcker inte utan att det blir en massa hajp.

  Jag vill se texterna.

  ReplyDelete
 9. Av vad jag kan läsa på SD hemsida så ansluter sig SD till demokratiska spelregler och till FNs värdering av de mänskliga rättigheterna samt tar avstånd från rasism. Likaså är det vad jag hört partiets talesmän säga i media.

  Det är fullt demokratiskt att i enlighet härmed kritisera invandrarpolitiken på sakliga grunder.

  Sveriges Radio's journalistiska metoder är visserligen tvivelaktiga men att det varit bra att skärskåda om ledande funktionärer också i verkligheten står för partiprogrammets värderingar.

  Det finnas anledning att göra en saklig utvärdering av vad partiets funktionärer sagt och uttryckt i radioprogrammen.

  Hittills har det framkommit en del bedrövligheter men inget som inte kan rätas upp.

  Så, SD-medlemmar, tugga och svälj. Ta lärdom om hur att vinna genuin trovärdighet.

  Erik

  ReplyDelete
 10. Här är den rasistiska fyrdung-texten:

  Våra förfäder gav sig ut på stormande hav
  Navigerade efter Nordstjärnan, hela världens nav
  Samma blod flyter ännu i våra ådror, släkte ifrån nord
  Vi delar ännu nordisk tro, nordiskt sinne och nordiskt mod

  De som önska strida än och kampens vägar vandra
  De strida ibland liksom druckna män i dårskap med varandra
  Men när vi alla står förenade under månens kalla sken
  Då skall nordanvinden vina genom vår evige fiendes märg och ben

  Vi är Nordens söner, och vi kämpar för en vision
  Om ett folkligt uppror, en nordisk revolution
  När vi alla står förenade under månens kalla sken
  Då skall nordanvinden vina genom vår evige fiendes märg och ben

  ReplyDelete
 11. Här är den rasistiska Palme-snapsvisan.. Ofta sjungen på studentskivor:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-1636768595261846970

  ReplyDelete