Sunday, April 5, 2009

Statlig media måste avvecklas.

Statens journalister har lämnat journalistiken och beter sig som en grotesk variant av den fd Sovjet staten.

SR's Alexandra "Sanna" Klinghoffer Navas är inte en vanlig journalist. Hon har direkta kopplingar till Expo. Deras mål och metoder är att spåra upp politiska motståndare till vänsterextremister och personer som de ogillar och sända ut attentatsmän från Afa/Antifa för att slå sönder deras hem och med våld angripa dem. SVT anlitade Expos ledare Daniel Poohl vars föregångare Tobias Hubinette gundade Afa och Expo. Hubinette är i gott sällskap, han är en dömd våldsbrottsling med lång brottslista, han klassar sig själv som en vithatande revolutionär med våldstendenser och har sagt " låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande". En kamrat till Hubinette och med-grundare av Expo är Stieg Larsson.  Han blev soldat i Eritreas marxist leninistiska islamist rörelse, det var då han skrev sitt testamente. Då han dog publicerades hans testamente, enligt det så donerade han det mesta till sin hemorts lokala kommunistparti där Larsson var aktiv i yngre dagar. Sedan arbetade han på TT i 20 år, det var då TT politierades, senare var han med och grundade Expo. Det kan vara orsaken till att TT okritiskt och lydigt skickar ut telegram till alla media med Expo kamraten Klinghoffers propaganda. Man måste ha alla fakta i åtanke när man bedömer SR, Klinghoffer och Expo och deras agenda och trovärdighet. Man måste utvärdera dess fara för demokratin och om det finns samband mellan alla politiska attentat mot SD politker samtidigt som statsfinansierade Expo och SR bedriver sitt spioneri och sin gemensamma smutskastningskampanj. 

SR's Kaliber och Expo fanns med i Gomorron, ett statligt TV program för att samtidigt kritiserad SD. De bägge samarbetar i hemlighet men det faktumet hemlighölls i SVT. Det gör att hela Kalibers programserie saknar trovärdighet. Statens media kopplingar till extremister är inte den enda orsaken till att förbjuda statlig media. Sverige är långt från ett civiliserat land när revolutionärer och vänsterextremister får styra statlig media utan kritik från andra journalister. svd newsmill

4 comments:

 1. Kan förstå din tankar och din oro. Men jag håller inte fullt med dig. Vore det bättre om ett privat företag gjorde såna här granskningar menar du? Om Företag X har en agenda och vill undersöka er, då är det helt ok, eftersom det är ett privat företag. Framtiden du vill se är
  "Felix Tomatketchup avslöjar att SD sjunger rasistsånger"

  Statlig media ska kontrolleras, och komma med den idioti att det är Stasiverksamhet är bar barnsligt. SD borde uppskatta sådanan härna "provokationer" SD uppmannar ju till brottsprovokation, så varför ska inte stat och journalister få provocera?

  ReplyDelete
 2. Givetvis sa ar privat media battre an stalig media. Privat media kraver att medarbetarna ar journlister som gor ett bra och arligt jobb (oftast) till skillnad mot statens media som kraver att de ar extrmister med viss politisk inrikning.

  Om privat media fortalar person, parti eller bolag sa kan de stammas.

  Vem kan stamma statens media for fortal och vinna det fallet, dar samma stat skoter domstolen och har tillsatt namndemannen? Darfor ar problemet likt det i diktaturer, vart man an vander sig sa kan statens media fritt fortala utan konsekvenser. Om du minns valstugereportaget 2002, sa spelades antiimmigrations kommentarer in av partiarbetare fran ALLA partier. Men statens TV visade BARA moderaternas kommentarer. Det skulle knappt kunna ske i privat media, darfor ar statlig media ett hot mot yttrandefriheten.

  ReplyDelete
 3. SR har absolut ingen trovärdighet kvar. Man kan ju nästan utgå från att sanningen är tvärt om mot vad dom hävdar när det gäller massinvandring eller vänster/högerfrågor . Extrem multikultivänstervinkling är vardag på SR. Kan det vinklas skall det vinklas verkar vara mottot.

  ReplyDelete
 4. Jag såg din video. Mycket bra. Tack för att dela med oss.
  bilservice

  ReplyDelete